browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Uncategorized

Осмомартовске честитке

Срећан 8. март из нашег продуженог боравка! Останите здрави!

Categories: Uncategorized | Comments Off on Осмомартовске честитке

Евидентирање дјеце за упис у први разред

Categories: Uncategorized | Comments Off on Евидентирање дјеце за упис у први разред

Василије поново осваја награду

У циљу подизања свијести о сигурном понашању у виртуелном свијету, Министарство просвјете и културе и Републички завод су, поводом Међународног дана сигурног интернета, организовали такмичење под називом „Како бити сигуран на интернету“. У категорији 1 такмичили су се ученици млађих разреда основне школе. Друго мјесто освојио је ученик наше школе Василије Николић II1, a ментор … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Василије поново осваја награду

Најбољи у Гимназији

И ове године поводом Савиндана из Бањалучке Гимназије нам стижу похвале за наше бивше ученике који су најбољи у својим одјељењима. Ове године то су сљедећи ученици: Миа Михал, Лана Тодоровић и Софија Шпановић. Честитамо нашим бившим ученицима што су оправдали име Змај Јовине школе!

Categories: Uncategorized | Comments Off on Најбољи у Гимназији

„Змајевци“ добили новог педагога

У нашој школи смо добили новог члана колектива, педагога Сњежану Додиг. Пожељели смо јој добродошлицу, увјерени да ће ускоро постати права „змајевка“.

Categories: Uncategorized | Comments Off on „Змајевци“ добили новог педагога

Одлазак педагога у пензију

Данас  смо испратили педагога школе, Бланку Црнчевић, у пензију. Присјетили смо се наших заједничких радних дана у колективу са сјетом. Било је јако емотивно и желимо јој да дуго ужива у пензионерским данима.

Categories: Uncategorized | Comments Off on Одлазак педагога у пензију

Школска слава Свети Сава

Данас је у нашој школи обиљежена школска слава Свети Сава у складу са епидемиолошком ситуацијом. Гост нам је била директорица Конфуцијевог института са сарадницима из Бање Луке на славском обреду. Добитници Светосавске награде Софији Благојевић је уручен пригодан поклон. Софија је изрецитовала Бећковићеву пјесму о Светом Сави. У холу школе  је постављена ексклузивна изложба „Шоа“ … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Школска слава Свети Сава

НИН: Награда за иновативне наставнике и директоре

Циљ додјеле годишње награде је препознати и промовисати оне појединце и појединке који дају немјерљиви допринос развоју васпитања и образовања, предане и посвећене професионалце који сваки дан у вртићу или школи претварају у чаробну авантуру учења и откривања. Ово је једна у низу активности осмишљених са циљем промовисања важности наставничке професије и њене улоге у развоју друштва и свих других професија. Директорица наше школе  Дијана Богдановић је добила посебно признање. ЧЕСТИТАМО !!!

Categories: Uncategorized | Comments Off on НИН: Награда за иновативне наставнике и директоре

Наша школа у новогодишњем руху

Categories: Uncategorized | Comments Off on Наша школа у новогодишњем руху

Конкурс ликовних и литерарних радова “Мине су скривена опасност у нашој природи“

Резултати Конкурса ликовних и литерарних радова “Мине су скривена опасност у нашој природи“, коју је расписао Црвени Крст Републике Српске су сљедећи: ЛИТЕРАРНИ РАДОВИ – ОСНОВНА ШКОЛА: 1.Василије Николић II/1, ЈУ ОШ „Змај Јова Јовановић“, Бања Лука Честитамо Василију на освојеној првој награди! Директорица је наградила Василија никољданским пакетићем.

Categories: Uncategorized | Comments Off on Конкурс ликовних и литерарних радова “Мине су скривена опасност у нашој природи“