browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Uncategorized

Посјета Супетру на Брачу

У периоду од 1-5. јула, шкилски тим ментора је био у посјети предивним домаћинима ОШ „Супетар“ на Брачу, у оквиру Ерасмус+ пројекта „Генерација карантене“ у којем поред ОШ „Змај Јова Јовановић“ и ОШ „Супетар“, учествују школе носиоци Пројекта, ОШ „Мирослава Вилхарја“ из Постојне и школа из Престранека. Сусрети ће се наставити почетком октобра одласком на … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Посјета Супетру на Брачу

Пријатељи здраве исхране

Данас је директорица наше школе, Дијана Богдановић, на једнодневном семинару на Јахорини, у склопу програма “PUPPI” у организацији Института за јавно здравство РС, одржала радионицу “Школе и предшколске установе ‐ пријатељи здраве исхране” и презентовала реализацију поменутог пројекта у нашој школи.

Categories: Uncategorized | Comments Off on Пријатељи здраве исхране

Испраћај у пензију

Неки људи су једноставно незамјењиви. Таква је наша наставница Музичке културе, Дренка Лукендић. Извела је генерације и генерације змајеваца и увијек је свима била омиљена јер је знала да утјеши, ријеши проблем, обрише сузе… јер је у најтежим тренуцима имала осмијех и ведар дух који је освајао и најтврђа срца. Дренкин испраћај у заслужену пензију … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Испраћај у пензију

Весеље прије распуста

И најмлађи ЗМАЈЕВЦИ су данас, у најљепшем школском дворишту, прославили посљедњи дан своје прве школске године.

Categories: Uncategorized | Comments Off on Весеље прије распуста

Матуранти

Драги матуранти, желимо вам срећу на свим животним пољима. Први озбиљан животни испит сте положили и на то можете бити поносни. Гдје год кренете, не заборавите одакле долазите. Не заборавите да можете све што желите и да је само небо граница. Једном ЗМАЈЕВАЦ, увијек ЗМАЈЕВАЦ!

Categories: Uncategorized | Comments Off on Матуранти

Николa ниже успјехе на такмичењима

Наш Никола Марчета, ученик VIII2 разреда, освојио је 2. мјесто на Регионалном такмичењу из математике и 2. мјесто на Регионалном такмичењу из физике! Честитамо Николи и његовим наставницима, Зорану Антонићу, наставнику математике  и Драгану Дабићу, наставнику физике.  Пожелимо им много среће на 28. републичком  такмичењу из математике које ће се одржати 22. 5. 2021. у … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Николa ниже успјехе на такмичењима

РТРС у нашој школи

Данас је екипа РТРС-а посјетила нашу школу и разговарала са ученицима о значају прослављања 9. маја као Дана борбе против фашизма. Прилог ће бити емитован у недјељу ујутро, 9. маја од 7-10 часова.

Categories: Uncategorized | Comments Off on РТРС у нашој школи

Донација дезинфекционих средстава

Ротари клуб Бања Лука је донирао дезинфекциона средства нашој школи. На фотографији су Жељка Кркошка, Жељка Опачић и наша директорица Дијана Богдановић.

Categories: Uncategorized | Comments Off on Донација дезинфекционих средстава

Ученичке активности

Ученици седмих разреда на настави географије исказивали су своју машту и креативност правећи паное, али овај пут на модернији начин, користећи компјутерску технику, чиме је вршена корелација између информатике и географије. Међу најбољима нашао се пано ученика VII2 одјељења, Јована Лубарде. Пано је изложен у холу школе. Честитамо Јовану.

Categories: Uncategorized | Comments Off on Ученичке активности

Похвала за Лазара

Рад нашег ученика, Лазара Трнинића из VII2, похваљен је на Конкурсу Републичког педагошког завода РС “Сјећање на невино страдале жртве у концентрационом логору Јасеновац – Доња Градина”. Честитамо Лазару и наставници Стојанки Радановић.

Categories: Uncategorized | Comments Off on Похвала за Лазара