browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: March 2015

Oбука радника из области “Заштита од пожара”

Дана 19.3.2015. је у нашој школи успјешно одржана обука радника из области заштите од пожара. Вјежба се састојала из два дијела: теоретски и практични дио. У оквиру теоретског дијела одслушано је предавања стручног лица из предузећа „ЕKO- БеЛ“. Послије предавања, радници школе су испунили тест и приступили практичном дијелу који се одржао у дворишту школе, … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Leave a comment

ВЈЕЖБА СПАСАВАЊА ОД ЕЛЕМЕНТАРНИХ НЕПОГОДА – ПОЖАРА

ВЈЕЖБА СПАСАВАЊА ОД ЕЛЕМЕНТАРНИХ НЕПОГОДА – ПОЖАРА ОДРЖАНА У УТОРАК, 17.3.2014. ГОДИНЕ У 12.30 ЧАСОВА.   КООРДИНАТОРИ ВЈЕЖБЕ: РАТКО КНЕЖИЋ И МЛАДЕН АЛАВАЊА. РАДНИЦИ ЗАДУЖЕНИ ЗА ИЗЛАЗНА МЈЕСТА: 1. СИНИША СТАНИВУКОВИЋ 2. ДРАГО КОВЈЕНИЋ 3. АЛЕКСАНДАР МАРИЋ        

Categories: Uncategorized | 403 Comments

УПОЗНАВАЊЕ РОДИТЕЉА И СТАРАТЕЉА О УПИСУ УЧЕНИКА У ПРВИ РАЗРЕД ОСНОВНЕ ШКОЛЕ

               У ПРВИ РАЗРЕД ОСНОВНЕ ШКОЛЕ У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ УПИСУЈУ СЕ РЕДОВНО СВА ДЈЕЦА КОЈА ЋЕ  ДО СЕПТЕМБРА 2015.  ГОДИНЕ  НАВРШИТИ ШЕСТ ГОДИНА .   У ПРВИ РАЗРЕД МОЖЕ БИТИ УПИСАНО  И  ДИЈЕТЕ  СТАРИЈЕ  ОД ШЕСТ  ГОДИНА  КОЈЕ ЗБОГ БОЛЕСТИ ИЛИ ИЗ ДРУГИХ РАЗЛОГА НИЈЕ БИЛО  УПИСАНО У ШКОЛУ. … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 1 Comment