browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: April 2015

1. мјесто – такмичење “Дјеца у саобраћају 2015″

Дана 25.04.2015. године,одржано је општинско такмичење “Дјеца у саобраћају 2015″ у ОШ “Петар Петровић Његош” у Бањој Луци. Такмичење је обухватало полагање теоретског (тестови) и практичног (вожња на полигону) дјела. Ученици наше школе су освојили 1. мјесто. Вођа екипе: наставник тех.обр. Бранислав Југовић Ученици такмичари: 1.Ристо Свитлица (проглашен за најбољег дјечака такмичара) 2.Аида Османчевић (проглашена … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 2 Comments

Музеј Републике Српске

У пратњи наставника Остоје Чергић и Ратка Кнежића, ученици шестог разреда наше школе су дана 20.04.2015. год. организовано посјетили Музеј Републике Српске. Имали су прилику да се упознају са сталном поставком флоре и фауне Босне и Херцеговине. Ученици су посебно уживали у историјској умјетности и праисторијској археологији, као и разгледању поставке етномузикологије. Била је ово … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 3 Comments

ЈОШ ЈЕДНА У НИЗУ ОСВОЈЕНИХ НАГРАДА

       Учешће на изложби идеја, иновација и стваралаштва “ИНОСТ МЛАДИХ 2015″ Савез иноватора и Удружење иноватора града Бања Лука организовало је по 17. пут, Међународну изложбу идеја, иновација и стваралаштва “ИНОСТ МЛАДИХ 2015″, а под покровитељством Владе Републике Српске и Града Бања Лука.       Изложба је одржана од 15. до 17. априла 2015. године у … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 15 Comments

Дружење у библиотеци на Дан дјечије књиге

Драго нам је што имамо ученике који радо проводе вријеме у библиотеци, па су се тако и данас 2.4. 2015., дружили са књигом. Наиме, са задовољством су се упознали са новим, недавно набављеним, књигама. При томе су активно учествовали у читању и анализи Лафонтенове басне “Мајмун и мачак“. На крају су урадили илустрацију при чему … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 2 Comments