browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: May 2015

РЕПУБЛИЧКА „СМОТРА ЧИТАЛИЋА“ У АЛЕКСИНЦУ

Ученици наше школе Миља Бабић, Нађа Чаушевић, Јасмина Шљивић, Нађа Ненадић, Анђела Дивљак, Ана Мирецки, Анастасија Поповић, Немања Башић, Стефан Кнежевић, Милица Ирић, Јелена Крчмар, Василије Шврака,  Лана Јовић и Филип Верон су у пратњи директорa Дијане Богдановић, библиотекара Снежане Ђурић и наставника Дренке Лукендић и Верице Глиговић, путовали у Алексинац у периоду од 15. … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 3 Comments

ИЗЛЕТ ХАЈДУЧКЕ ВОДЕ

Излет је одржан 13.5.2015 .                                  

Categories: Uncategorized | 25 Comments

Уређивање школског дворишта

Прољеће је измамило наше ученике у школско дворише. Придружили су се  радницима у послу око уређења зелених површина. Наиме, ових мајских дана, косила се трава, окопавало већ постојеће цвијеће и садило ново. Било је то весело дружење уз много смијеха, радости, али и вриједног рада. Ученицу су износили своје идеје како би требало да изгледају … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Leave a comment

Отпадом украси планету спаси

Факултет за екологију Независног универзитета Бања Лука у сарадњи са Невладином организацијом ЕКОСФЕРА, у оквиру обиљежавања Дана планете Земље, организовао је радионице за ученике од првог до петог разреда на тему поновне употребе отпадног материјала. Прва радионица је била 11.4.2015. године. Ученици су радили креативне радове од флаша, чепова, старог новинског папира, пластике… Ученици наше … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 20 Comments