browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: October 2015

НЕДЈЕЉА ДЈЕТЕТА

У Недјељи дјетета у ОШ „Змај Јова Јовановић“ одржавале су се многе активности: одлазак у Спортско рекреативни центар „Спартак“, цртање кредама у боји, маскенбал, приредбе под слоганом „Дјеца могу све“. Било је много радости и весеља при чему су ученици, вођени својим наставницима, били веома креативни. Лијепо вријеме је дозволило ученицима од I-V разреда одлазак … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 5 Comments

СВЈЕТСКИ ДАН ХРАНЕ

Шеснаестог октобра је у ОШ „Змај Јова Јовановић“ обиљежен Свјетски дан хране. Поред кишних дана, Недјеље дјетета и редовних активности, октобар нам доноси мало више приче о правилној исхрани. Ученици наше школе су били вриједни и одлучили да обиљеже овај дан на богат и разноврстан начин: изложбом ликовних радова; кратким рециталом, пјесмом, глумом и игром; … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 4 Comments

МЕЂУНАРОДНИ ДАН ЕВРОПСКИХ ЈЕЗИКА

У циљу обиљежавања Међународног дана европских језика, ученици наше школе су 25.9. 2015. год. учествовали у активностима организованим у Народној и универзитетској библиотеци. Ученици седмих разреда су се такмичили у квизу знања из географије и страних језика при чему су освијили треће мјесто. Ученици деветих разреда су активно учествовали у радионици у којој су научили … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 3 Comments

Посјета ученика Социјално геријатријском центу у Бањој Луци

Поводом Међународног дана старих особа који се обиљежава 1. октобра, ученици ОШ „Змај Јова Јовановић“ су посјетили Социјално геријатријски центар у Бањој Луци. Том приликом чланови драмске секције и хор су извели пригодан програм који су припремиле наставнице Стојанка Радановић и Дренка Лукендић. Корисници Центра су уживали у представи „Јежева кућица“ и хорском извођењу етно … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 3 Comments