browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: March 2016

ЗВУЧНА БИБЛИОТЕКА

У оквиру пројекта „Читалићи“ једна од активности је снимање материјала за звучно библиотеку која ће омогућити слабовидој дјеци лакши приступ књижевности. Ученици наше школе су посјетили РТРС гдје им је омогућено професионално снимање прича из народне књижевности. Они су уз помоћ својих ментора, професорица Стојанке Радановић и Верице Глиговић, припремили шаљиве народне приче и приче … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 3 Comments

Посјета РТРС-у

Ученици VII1 су заједно са својим разредним старјешином Остојом Чергић и наставницом српског језика Стојанком Радановић посјетили Дом РТРС-а гдје их је љубазно особље упознало са основама снимања и емитовања радио и телевизијског програма.

Categories: Uncategorized | 3 Comments

СВЈЕТСКИ ДАН ВОДА

Свјетски дан вода је установљен 1992. године на иницијативу Уједињених нација и од тада се сваке године обиљежава 22. марта. Тема овогодишљег Свјетског дана вода је „Вода и послови“ којом се истиче да три од четири посла зависе о води. Ученици узраста од првог до петог разреда су учешћем у школској приредби обиљежили  овај важан … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 4 Comments