browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: May 2016

КАРАВАН ПРИЈАТЕЉСТВА

Ове године су се састале школе  учеснице  „Каравана пријатељства“, у Битоли у периоду од 18.5. до 21.5.2016. Осим наше,  ОШ „Змај Јова Јовановић“,  учеснице су биле и школе из Београда, Крања, Осијека, Битоле и Херцег Новог. „Караван пријатељства“ се редовно одржавао у пријератним годинама, а обновљен је прије три године. Сљедеће дружење одржаће се у … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 6 Comments

Смотра „Читалића“

У Дјечијем позоришту у Бањој Луци је 11.5.2016. године одржана Смотра „Читалића“ на којој је представљен овогодишњи рад ученика у оквиру овог Пројекта. Наша ОШ „Змај Јова Јовановић“ је једна од шест школа учесница која се представила са радовима изложеним на штанду и представом изведеној на бини Дјечијег позоришта. На школском штанду су се могли … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 7 Comments

ИНОСТ МЛАДИХ

Поводом Дана града, у бањалучком Дому омладине одржан је 18. Сајам иновација и стваралаштва младих „Иност младих 2016“. Ове године, сајам је био посвећен 160. годишњици рођења Николе Тесле, а посјетиоци су могли видјети  353 експоната и рада око 700 аутора. Ученици наше школе су освојили двије сребрне медаље у оквиру рада информатичке и драмске … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 3 Comments

РЕЦИТАТОРИ НА ТАКМИЧЕЊУ

Ученици  ОШ „Змај Јова Јовановић“ су се такмичили у рецитовању које се одржало 20. 4. 2016. године у Дому омладине у Бањој Луци. Након освојеног другог мјеста на Општинском такмичењу са пјесмом Десанке Максимовић „Балканац“,  Миа Подрић, ученица IX разреда је освојила друго мјесто на Републичком такмичењу. Овај успјех је остварен у јакој конкуренцији рецитатора … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 17 Comments

ШКОЛА У ПРИРОДИ

Педесет ученика узраста од трећег до петог разреда Ош „Змај Јова Јовановић“ је у периоду од 11. 4. до 16. 4. 2016. године боравило на Јахорини и проводило дио наставног процеса под називом „Школа у природи“. Са ученицима је ишла директор школе Дијана Богдановић и пет учитеља. Основци су на Јахорини били смјештени у хотелу … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 2 Comments