browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: October 2016

ОДЛУКA О ИЗБОРУ НАЈПОВОЉНИЈЕГ ПОНУДАЧА

Линк: ОДЛУКA О ИЗБОРУ НАЈПОВОЉНИЈЕГ ПОНУДАЧА  

Categories: Uncategorized | 1 Comment

ОБИЉЕЖЕН СВЈЕТСКИ ДАН ХРАНЕ

14.10.2016. је у нашој школи, на веома лијеп и поучан начин, обиљежен Свјетски дан хране. И овај догађај је медијски испраћен. Ученици, њихови родитељи и наставници разредне наставе су припремили разне специјалитете од здравих намирница. Истакнуто је да правилна исхрана подразумијева оптималан унос угљених хидрата, масти и протеина, сходно узрасту, полу и врсти физичке активности, … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 6 Comments

Излет у манастир Моштаницу

Обилазак Спомен-подручја Доња Градина 14.10 2016. ученици виших разреда су са својим наставницима посјетили Спомен-подручје Доња Градина. У оквиру ове посјете присуствовали су историјском часу, а посјетили су и музеј гдје су од кустоса музеја добили стручна објашњења. Послије посјете Спомен-подручја Доња Градина, ученицу су остатак дана провели у манастиру Моштаница и његовој околини. Историју … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 5 Comments

ПОСЈЕТА ЦЕНТРУ ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД

Наши ученици су са својим наставницима и директорком у оквиру Недјеље дјетета посјетили Центар за социјални рад и одржали пригодан програм за дјецу из хранитељских породица са подручја Бање Луке.Том приликом су извели представу посвећену Петру Кочићу и одржали креативну радионицу. Програму обиљежавања присуствовали су и представници Градске управе, а том приликом Љубинка Драгојевић, начелница … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 1 Comment

ДЈЕЦА СУ НАРОД ПОСЕБАН

Под слоганом „Дјеца су народ посебан“, одржана је приредба коју су припремили ученици наше школе, узраста од I до IV разреда у оквиру многих активности које су се одржавале у оквиру Недјеље дјетета. Било је ту много радости, плеса и шаренила. На тај начин истакнута је важност да дјеца бораве у пријатном и креативном окружењу … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 1 Comment

ОТВОРЕНО „ЗМАЈЕВО ЋОШЕ“

У Недјељи дјетета, 4.10.2016. је у нашој школи отворено „Змајево ћоше“, дио библиотеке у којем су смјештене књиге великог писца по коме наша школа носи име. Поред књига ту је и велики портрет Змај Јове Јовановића, дјело наше наставнице ликовне културе Свјетлане Лазић, академског сликара, затим пано под називом Змај Јова Јовановић – сегменти из … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 5 Comments

44. КЊИЖЕВНИ СУСРЕТИ НА КОЗАРИ

У оквиру традиционалне манифестације – 44. књижевних сусрета на Козари, у петак 23. септембра, у бањалучком Дому омладине у 13.00 часова, је одржана бесједа Матије Бећковића под мотом „Ој, Козаро, пјесмом опкољена“. Бесједи су са великим задовољством присуствовали наставници и директор наше, ОШ „Змај Јова Јовановић“. Истог дана, у свим основним школама на територији града … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 2 Comments

ЕВРОПСКИ ДАН ЈЕЗИКА

Нa инициjaтиву Сaвјeтa Eврoпe у Стрaзбуру, Eврoпски дaн jeзикa слaви сe свaкoг 26. сeптeмбрa почев oд 2001. гoдинe. И ове школске године наша ОШ „Змај Јова Јовановић“ је обиљежила тај дан. Ученици виших разреда (Ђорђе Пећанац V2, Кирило Малбашић VIII1, Борис Матић VIII1, Милош Кнежевић VIII2)  су учествовали на квизу под називом „Познавање Европе“ који … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 3 Comments