browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: November 2016

Фестивал науке у Дому омладине

Почео је шести по реду фестивал науке у Дому омладине, а отворио га је Јасмин Комић, министар науке и технологије Републике Српске. Овогодишњи фестивал посвећен је обиљежавању 160 година од рођења Николе Тесле. Ученици V1 су са учитељицом Дивном Улетиловић посјетили фестивал и погледали мноштво презентација и експеримената, учествовали у радионицама, а све у циљу … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 1 Comment

Свјетски дан дјетета

У нашој школи су ученици узраста од I до V разреда, пригодним програмом обиљежили Свјетски дан дјетета тако што су скренули пажњу на своја права. Свјетски дан дјетета, 20. новембар, обиљежава се са циљем да се укаже јавности на све обавезе које друштво има према дјеци као и на најважније проблеме са којима се дјеца … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 1 Comment

ДОБРИ ДОМАЋИНИ!

Ученици наше школе, представници драмске, музичке и ликовне секције те најбољи ученици из свих одјељења и предметни наставници, су 16. новембра 2016. године у Музеју  Републике Српске поводом обиљежавања „Међународног Дана права дјетета“ били домаћини својим вршњацима из ОШ „Вук Стефановић Караџић“ и ОШ „Свети Сава“ из Козарске Дубице и ОШ „Мајка Кнежопољка“ из Кнежице. … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 1 Comment

Браво Софиа – браво Змајевко!

14.новембра 2016. године, предсједник Народне скупштине РС Недељко Чубриловић је уручио награде најбољим ученицима основних школа који су учествовали на ликовном и литерарном конкурсу поводом обиљежавања 25 година постојања и рада Народне скупштине. У веома јакој конкуренцији од 1025 пристиглих радова, ученица наше ОШ „Змај Јова Јовановић“ Софиа Видовић VII1, је својом пјесмом освојила треће … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 1 Comment

Дружење са пјесником Видом- Вицком Вукелићем

Данас, 9. новембра, нас је својом посјетом обрадовао и увеселио пјесник Вид-Вицко Вукелић. Све је било чаробно: пјесме, питалице, загонетке, доскочице, подјела пјесама и аутограма, једном ријечју, право задовољство за све присутне ученике и школско особље. Овом приликом пјесник је поклонио библиотеци књиге пјесама под називом „Кућица од сна“. Нарочито смо се обрадовали химни – … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 3 Comments

ОБИЉЕЖЕН ДАН ШТЕДЊЕ

Поводом Дана штедње 31.октобра, ученици IV2 разреда су посјетили Рајфајзен банку и том приликом се дружили са радницима банке. Поред пријатног дружења ученике је љубазно  особље упознало са основним појмовима везаних за рад у банци. Овом приликом ученици су добили прикладне поклоне.

Categories: Uncategorized | 1 Comment