browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: December 2016

НИКОЉДАН

Било је весело у нашој школи у петак, 16. децембра, када је дошао Свети Нокола, дружио се са најмлађим ученицима и подијелио им пакетиће. Празнично весеље се ширило цијелом школом, а нарочито међу ученицима од првог до петог разреда  који су са својим учитељицама спремили приредбу богату игром, пјесмом, скечевима и луткарском представом.  

Categories: Uncategorized | 1 Comment

ОДЛАЗАК У ПОЗОРИШТЕ

Још један лијеп догађај у нашој школи! Наиме, ученици од I-V разреда су са својим учитељима, 25.11.2016. године, посјетили Градско позориште „Јазавац“ и гледали представу „Пустоловине Болета Комете“, ауторско дјело Марка Дукића. Дјеца су уживала у фантастичном драматуршком склопу у којем се чудесно преплићу жива глумачка игра, анимација на платну, звучни и свјетлосни ефекти.   … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 1 Comment

Посјета Природно-математичком факултету

Дана 24.11.2016. године, ученици географске секције­ – Млади географи су са својим предметним наставником Остојом Чергићем посјетили Природно-математички факултет у Бањој Луци, Одсјек за географију.Ученике су примили асистенти Марко Станојевић који је некад био ученик наше школе, и Слободан Гњатић. Ученици су се упознали са радом Одсјека за географију, а асистенти су показали и приближили … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 1 Comment