browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: February 2017

Дјевојке на првом мјесту

Наша фудбалска екипа дјевојчица освојила је прво мјесто на општинском такмичењу. У финалу је савладана екипа ЈУ ОШ “Јован Дучић” из Трна, након успјешнијег извођења “пенала”. Наша школа изборила је директан пласман на регионално такмичење, које ће се одржати 23.03.2017.год. у Котор Варошу. Вођа екипе: наставник Александар Марић  

Categories: Uncategorized | 1 Comment

Гостовање ученика на РТРС

Ученици V1 били су у суботу, 18. фебруара, гости у емисији „Звјездано небо дјетињства“ коју на Радију Републике Српске пуне 24 године уређује и води бањалучка глумица и водитељка Гордана Милиновић. Сложну, распричану и веселу екипу, коју је водила учитељица Јелена Глишић, чинили су: Уна Турјачанин Кецман, Катарина Шикман, Никола Будић и Илија Шиљковић. Гости … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Leave a comment

Дружење са нашом учитељицом и пјесникињом Јеленом Глишић

Данас, 14. фебруара 2017, организовано је у школској библиотеци дружење са учитељицом и пјесникињом за дјецу Јеленом Глишић. Уз њене стихове уживали су и веселили се најмлађи љубитељи поезије – ученици од првог до петог разреда. Игра, смијех, радост, прве љубави, разне згоде и незгоде неки су од мотива у којима је свако дијете у … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 1 Comment

Дан сигурног интернета

 

Categories: Uncategorized | 1 Comment

Дружење са градоначелником

3.02.2017. Светосавско дружење чланова колектива ЈУ ОШ „Змај Јова Јовановић“ са градоначелником Игором Радојичићем.

Categories: Uncategorized | 1 Comment

Школска слава – Свети Сава

У Србији је 14. јануара 1840. године за школску славу проглашен Савиндан, празник у спомен на великог српског просвјетитеља и заштитника школства Светог Саву, оца српске државотворности, првог српског архиепископа, утемељивача српске дипломатије, књижевности, законодавства, здравства. Наша школа је свечано обољежила школску славу Светог Саву пригодним програмом у који је било укључено извођење побједничке представе … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 1 Comment