browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: April 2017

Змајеви сусрети у Београду

Ученици наше школе су, 20. и 21. априла, са својим наставницима и директорицом, посјетили Београд поводом традиционалног одржавања Змајевих сусрета. Домаћини 46. сусрета су били ђаци и наставници ОШ „Змај Јова Јовановић“ са Вождовца, који су угостили ученике и наставнике школа које носе име овог великог пјесника. Дошле су школе из Бруса, Сремске Каменице, Панчева, … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 1 Comment

Дани франкофоније

Ученици петих разреда наше школе посјетили су 6. априла 2017. године Представништво француског института у Бањој Луци које се налази у Народној и универзитетској библиотеци РС. У оквиру обиљежавања Дана франкофоније, погледали су филм за дјецу “Јади госпођице Софије”.

Categories: Uncategorized | 1 Comment

„Када Србин брату у госте дође“

Ово је назив сусрета студената и професора Учитељског факултета у Ужицу и Филозофског факултета у Бањој Луци који је био 8. и 9. априла. Наша школа је имала част да у оквиру програма добродошлице Учитељском факултету из Ужица, изведе представу „Само шјутра“ у амфитеатру Филозофског факултета. За помоћ и подршку у организацији сусрета два факултата, … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 1 Comment

БРАВО МИХАЈЛО!

Наш Михајло Живковић, ученик IX1 разреда, освојио је треће мјесто на Регионалном такмичењу у атлетици. Михајло се изборио за овај високи пласман у веома јакој конкуренцији. Честитамо и много среће у будућим такмичењима.

Categories: Uncategorized | 1 Comment

Одлазак у биоскоп

  Ученици I, II, и III разреда су са својим учитељима, 30. марта, у биоскопу „Палас“ погледали филм – Штрумфови: Скривено село, у 3D технологији.

Categories: Uncategorized | 18 Comments

ИЗЛОЖБА „СРПСКE ИКОНE ОД XVI ДО XVIII ВИЈЕКА ИЗ ЦРКАВА И МАНАСТИРА СА ПРОДУЧЈА БИХ“

Ученици виших разреда Ош „Змај Јова Јовановић“ су са оцем Игором Мијатовићем посјетили изложбу ремек дјела српског иконописа, насталих од 16. до 18. вијека из цркава и манастира широм Републике Српске и БиХ, у Галерији Академије наука и умјетности РС. На изложби „Српскe иконe од XVI до XVIII вијека из цркава и манастира са продучја … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 1 Comment

НОВИ ПЛАСМАН НА РЕГИОНАЛНО ТАКМИЧЕЊЕ

Ученик деветог разреда, Михајло Живковић, је на општинском такмичењу из Атлетике (дисциплина 800 м), освојио четврто мјесто. Тим пласманом је Живковић остварио право на учешће на регионалном такмичењу.    

Categories: Uncategorized | 1 Comment

ШКОЛСКА ФУДБАЛСКА СЕЛЕКЦИЈА ДЈЕВОЈЧИЦА ПОНОВО БЛИСТА

На регионалном такмичењу у фудбалу, одржаном у Котор Вароши, школска екипа дјевојчица је поново освојила “постоље”. Вођени на крилима капитена, Јоване Ћутковић, уценице су украсиле школску витрину сребрним медаљама и пехаром за освојено треће мјесто.
Поред ових признања, појединачну награду добила је и Сара Савановић за најбољег голмана регије.  

Categories: Uncategorized | 1 Comment