browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: May 2017

Саобраћајци опет освајају медаље

Традиција се наставља са нашом саобраћајном секцијом. И даље међу првима. Освојили смо 2. екипно мјесто и пласирали се на републичко такмичење у Теслићу,опет. Јован Чекић је освојио 1. мјесто у категорији најбољи појединачни такмичари. Ментор: Бранислав Југовић

Categories: Uncategorized | 1 Comment

Школа у природи

Ученици наше школе од трећег до петог разреда Ош „Змај Јова Јовановић“ су у периоду од 24. 4. до 29. 4. 2017. године, боравили на Јахорини у оквиру наставног процеса „Школа у природи“. Ученике су водили њихови учитељи и директорица школе Дијана Богдановић. Основци су на Јахорини били смјештени у хотелу „Бистрица“. Поред дневних активности … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 1 Comment

ПЛАН ЈАВНИХ НАБАВКИ ЗА 2017. ГОДИНУ

ПЛАН ЈАВНИХ НАБАВКИ ЗА 2017. ГОДИНУ  

Categories: Uncategorized | 1 Comment

ИНОСТ МЛАДИХ 2017

У организацији Савеза иноватора Републике Српске у Дому омладине се одржала 19. међународна изложба идеја, иновација и стваралаштва „Иност младих” која је трајала од 19. априла до 21. априла. На овогодишњем “Иносту младих 2017″ представљено је 330 радова и око 600 излагача из Српске и ФБиХ, девет азијских и европских земља, те 18 основних и … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 1 Comment

Ученици посјетили Спомен-подручје Доња Градина

Ученици деветих разреда наше школе (25 ученика) су, 23. априла 2017. са својим наставницима историје Тањом Талијан и географије Остојом Чергићем, посјетили ЈУ Спомен-подручје Доња Градина.Том приликом је предсједник Републике Српске положио вијенац на гробном пољу „Тополе“.

Categories: Uncategorized | 1 Comment