browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Daily Archives: October 13, 2017

Обиљежавање Дјечије недјеље

Дјечија недјеља се обиљежава сваке године у првој седмици октобра, а један од циљева манифестације је промоција права дјетета и побољшање друштвене бриге за дјецу. Ученици наше школе су били укључени у многе активности: чување кључева Града, отварање дјечијег игралишта у Аквани, одлазак у Фортуну на презентацију о дјечијим правима гдје су се дружили са … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 1 Comment

Отварање дјечијег игралишта на Аквани

Ученици наше Основне школе „Змај Јова Јовановић“ су на позив Градоначелника присуствовали отварању дјечијег игралишта у оквиру парка Аквана. На свечаном отварању су били грађани, званице, медији, а посебан гост је био наш ученик Војин Шајић који је протеклих седам дана обављао дужности “малог“ градоначелника. Симболичним пуштањем балона у ваздух, дјечије игралиште и рекреативна зона … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 1 Comment

Поново у гостима код Градоначелника

Деветог октобра су наши ученици поново били код Градоначелника. Наиме, „мали“ градоначелник Војин Шајић је вратио кључеве Града и поднио извјештај „ великом“ Градоначелнику о свом раду у току Недјеље дјетета. Ученици су поклонили Градоначелнику пано “Недјеља дјетета“ са исписаним правима дјетета. Дружење је било веома пријатно. Том приликом Градоначелник је позвао ученике наше ОШ … Continue reading »

Categories: Uncategorized | 1 Comment