browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: April 2018

Иност младих 2018

У Дому омладине у Бањој Луци одржана је 20. међународна изложба идеја, иновација и стваралаштва „Иност младих 2018“ на којој се од 18. до 20. априла представило више од 500 излагача са око 350 експоната. У тако јакој конкуренцији наши ученици су добили диплому са златном плакетом за филм Није фаца ко хејт баца и … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Leave a comment

Регионално такмичење из Српског језика и језичке културе

У нашој школи је 14. априла 2018. године одржано Регионално такмичење ученика седмог разреда из српског језика. Учествовало је седамнаест ученика из шеснаест школа.  Прво мјесто је освојила ученица Ања Мучаловић  ОШ „Петар Петровић Његош“, друго мјесто дијеле ученици Сара Савић, ОШ „Иван Горан Ковачић“ и Милош Стојнић ОШ „ Алекса Шантић“.  Треће мјесто су … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Leave a comment

Прољеће у музеју

Ученици наше ОШ „Змај Јова Јовановић“ су и ове године учествовали на трдиционалној манифестацији „Прољеће у музеју“ које се одржало 12. априла 2018. године у организацији Одјељења за образовно-педагошки рад Музеја Републике Српске.  

Categories: Uncategorized | Leave a comment

Фудбалери освојили друго мјесто у регији

Дјечаци фудбалске секције наше школе коју води професорАлександар Марић су још једном потврдили квалитет. Наиме, освојили су друго мјесто  на регионалном такмичењу одржаном 28. 3. 2018. године. Тако су потврдили квалитет и показали љубав према фудбалу, физичком васпитању и спорту уопште. Честитамо и хвала Вам!         

Categories: Uncategorized | 50 Comments