browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: June 2018

Дан дјечијег стваралаштва

У холу наше школе 31. 5. 2018. године, свечано је обиљежен Дан дјечијег стваралаштва. Свечана приредба се састојала из три сегмента: изложбени дио – штанд „Читалића“, рад секције „Везиља“; маестрално извођење представе „На Вуковом путу“  и званичног дијела у којем је директорица школе Дијана Богдановић уручила признања ученицима који су се издвојили својим успјехом и … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Leave a comment

Смотра читалаштва „Читалићи 2018.“

Четврту годину за редом Републички педагошки завод реализује Прјекат „Читалићи“ у двадесет основних школа у Републици Српској. Циљ Пројекта је развијање и његовање писања, читање и разумијевање прочитаног. У Дјечијем позоришту РС, 5. јуна 2018. године, ученици 20 основних школа представиле су радове на тему – Двјеста година Вуковог Рјечника. Читалићи наше ОШ „Змај Јова … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Leave a comment

„ЖОГАРИЈА“

Међународна спортско-едукативна манифестација у организацији Медија шпорта из Љубљане под називом  „ЖОГАРИЈА“ (ЛОПТАРИЈА) окупила је на Тргу Крајине око 250 малишана из 8 школа и 4 вртића из нашег града. Међу њима били су и ученици наше школе који су побиједили у неколико дисциплина и освојили друго мјесто. Циљ овог пројекта који укључује девет земаља, … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Leave a comment