browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: September 2018

Предавање књижевника Владе Арсића

Предавање књижевника Владе Арсића     Књижевник Владимир Арсић је 25. септембра, у НУБ РС, одржао предавање на тему  „Застрашујућа свједочења о жртвама педофилије и замкама које нас вребају из реалног, али и из виртуелног свијета друштвених мрежа“. Предавању су присуствовали и ученици старијег узраста из наше школе. Наша школа је веома активна у борби за све … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Leave a comment

Обука наставника за програм „Доситеј“

Наши наставници су 22. септембра 2018. године у просторијама Основне школе „Борисав Станковић“ имали први час обуке за програм „Доситеј“. Програм „Доситеј“ промовише интерактивно учење, е-учење по моделу јадан на један, помоћу информационо комуникационих технологија са циљем да се утврде темељи новог, савременог образовања 21. вијека. Још 2012. Влада Српске је у сарадњи са Владом … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Leave a comment

Наши основци на обуци о правилној вожњи бицикла

Наши основци на обуци о правилној вожњи бицикла                    19.9.2018. На Тргу Крајине одржана је обука најмлађих учесника у саобраћају у оквиру „Европске седмице мобилности“. Наш град је један од 2500 градова који се укључио у ову акцију како би се јавни простори вратили грађанима, пјешацима и бициклистима. Тако су и наши ученици данас били на … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Leave a comment

Дружење радника ОШ „Змај Јова Јовановић“

8. 2018. Дружење радника ОШ „Змај Јова Јовановић“  у  Парку природе у Јаружанима                

Categories: Uncategorized | Leave a comment