browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: March 2019

„Како је то људски билo могуће“

У нашој школи је 12. марта отворена изложба под називом „Како је то људски било могуће“. Изложбу је отворио директор Републичког педагошког завода РС, а припремило је Одјељење за путујуће изложбе “Јад Вашема” у Јерусалиму, преводећи је на српски језик ћириличним писмом.  Изложбу су посјетили Душан Павловић испред Центра за истраживање рата, ратних злочина и … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on „Како је то људски билo могуће“

Подршка ККИ „Врбас“

Наши ученици су 8. марта са  наставницима, Остојом Чергићем, Драганом Дабићем и Милијаном Старчевић били подршка као навијачи  Кошаркашком клубу инвалида „Врабас“ из Баље Луке који је однио побједу у Дворани Борик, освојио прво мјесто и на тај начин осигурао пласман на даљем такмичењу  у Италији. Ученици су, том приликом, имали  част да упознају великана … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Подршка ККИ „Врбас“

Одлазак у биоскоп

Ученици првог разреда су 5. марта са својим учитељима били у биоскупу и погледали филм “ Ко се боји вука још“, док су ученици старијег узраста (од шестог до деветог разреда) гледали филм “ Краљ Петар Први“.  

Categories: Uncategorized | Comments Off on Одлазак у биоскоп

Осмомартовске активности

Ученици првог разреда са својом учитељицом Тином Маџар и очевима припремају поклоне за своје маме поводом 8. марта. Дружење колектива ЈУ ОШ „Змај Јова Јовановић“ у зборници школе.  

Categories: Uncategorized | Comments Off on Осмомартовске активности

ИЗЛОЖБА „ФРЕСКЕ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ“

                       Ученици осмог разреда су 20. фебруара посјетили Галерију Академије наука и умјетности РС и погледали репрезентативну изложбу на којој је представљено 29 дјела великог формата која се налазе у манастирима Пећка патријаршија, Богородица Љевишка, Дечани и Грачаница. Ученике су водили професори Стојанка Радановић, Свјетлана Лазић и вјероучитељ Александар Келечевић. … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on ИЗЛОЖБА „ФРЕСКЕ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ“

Пројекат „Доситеј“ у нашој школи

Ове школске године је заживио пројекат о интеграцији информационо- комуникационих технологија у настави у склопу пројекта „Учење по моделу 1:1 – Доситеј“. Иновација у настави јавља се као захтјев времена, да би школа уопште могла припремити ученика за живот у коме се непрестано, у свим областима живота, дешавају иновације. У нашој школи имамо четири електронске … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Пројекат „Доситеј“ у нашој школи