browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Daily Archives: 04/04/2019

„Школа у срцу заједнице“

„Школа у срцу заједнице“ је пројекат који уз подршку USAID-a реализује Центар за образовне иницијативе Step by step, а чији циљ је    превенција насиља кроз образовање засновано на вриједностима и критичком размишљању фокосирајући се на школу као заједницу која је истовремено и дио шире заједнице. Циљ је подржати дјецу да развијају осјећај емпатије, припадања и … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on „Школа у срцу заједнице“

Побједници на квизу

Ученици шестих и седмих разреда из четири бањалучке основне школе, утврдили су знање, али и научили нешто ново о музејима и ликовној култури у Музеју савремене умјетност РС. Наиме, 21. марта, на интерактивном квизу побиједили су ученици наше ОШ „Змај Јова Јовановић“, а Ана Максимовић, Андреј Кнежевић и Милош Шкрбић које је водила професорица ликовне … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Побједници на квизу

Свјетски дан поезије

Велики дан за писану ријеч, Свјетски дан поезије, проглашен од стране УНЕСКО-а прије 20 година, обиљежава се 21. марта. Поетски круг „Стиховница“ одржао је поетско вече у Црвеном салону Културног центра Бански двор гдје су пјесници из Републике Српске и млади пјесници основци читали своје стихове. Међу њима су биле Миа Рушкић и Софија Благојевић, … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Свјетски дан поезије