browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Daily Archives: 19/04/2019

Свјетски дан вода

Вода је темељ живота и основни састојак сваког живог бића. Свјетским даном вода, Уједињене нације су прогласиле 22. март, с намјером да се истакне важност воде. У будућности ће потреба за водом премашити њене залихе. Број становника на нашој планети се убрзано повећава, потребе за водом расту, а њена количина се не мијења. Ученици наше … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Свјетски дан вода

Дан планете Земље

Обиљежавање Дана планете Земље у организацији Природно-математичкoг факултета у Бањој Луци, Студијских програма биологије, географије, екологије и заштите животне средине, просторног планирања и хемије, одржано  је у уторак 16. априла 2019. године у периоду од 10 до 11 часова у амфитеатру Природно-математичког факултета. У оквиру програма који је прилагођен овогодишњој теми „Сачувајмо планету Земљу-почни од … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Дан планете Земље

Школа у природи

Наши ученици су и ове године имали организован одлазак на Јахорину у оквиру наставног процеса познатог под називом “Школа у природи“. На овој зимској љепотици ученици су боравили од 25. до 30. марта. У том периоду вријеме им је било испуњено разноврсним активностима, од шетњи, вјежбањима и игром на снијегу до учења и испуњавања задатака … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Школа у природи