browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Daily Archives: May 8, 2019

Посјета „Спомен подручју Доња Градина“

Дана 5. 7. 2019. године ученици наше школе су са својим наставницима Стојанком Радановић и Остојом Чергићем  посјетили „Спомен подручје Доња Градина“. Том приликом, ученици VIII1 разреда, Софији Пајић под менторством професорице Стојанке Радановић, уручена је награда за освојено треће мјесто на конкурсу поводом обиљежавања „Страдања и сјећања на невине жртве у концентрационом логору Јасеновац … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Посјета „Спомен подручју Доња Градина“

ИНОСТ МЛАДИХ 2019

Овогодишња изложба под називом ИНОСТ МЛАДИХ 2019 одржана је у периоду од 17 до 19. априла 2019. у Дому омладине Бања Лука. Ова 21. по реду изложба посвећена је 140. годишњици рођења Милутина Миланковића и 22. априлу – Дану Грaда Бања Лука. На изложби је представљено 359 експоната више од 500 иноватора, ученика, студената и … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on ИНОСТ МЛАДИХ 2019

Побједа у Сарајеву

Град Сарајево, јапанска невладина организација Ipil-Ipil no Kai, Амбасада Јапана у БиХ организовале су манифестацију Фестивал јапанске трешње „Сакура Матсури“ која је одржана у Сарајеву 13. априла 2019. Програм је укључивао наступе јапанских и локалних извођача као и демонстрацију јапанске церемоније чаја.  Такође је организовано и такмичење у сликању, а наша ученица Хелена Антонић VI1 … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Побједа у Сарајеву

Библиобус у школском дворишту

Данас је у наше школско двориште стигао библиобус. Сви ученици су га посјетили, боравили неко вријеме у њему и прегледали књиге које их занимају.  Библиобус су ученици доживјели као својеврсну атракцију. Библиотекари који раде у овој библиотеци на точковима су их обавијестили да ће долазити сваки мјесец испред наше школе и да ће тако моћи … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Библиобус у школском дворишту