browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Daily Archives: May 25, 2019

Кошаркашице освојиле пехар

Завршена је лига основних школа у кошарци, за школску 2018/2019. годину. У женској конкуренцији  наше дјевојчице су се високо пласирале и освојиле друго мјесто. Честитамо нашој кошаркашкој екипи  од срца!

Categories: Uncategorized | Comments Off on Кошаркашице освојиле пехар

„Стриповијетка“

Изложба приповједака Петра Кочића кроз форму стрип умјетности под називом „Стриповијетке“, а коју сачињавају „Јаблан“ и приповијетка „Кроз маглу“ се налази у нашој школи на панелима великог формата, а што сматрамо великом привилегијом. Аутор ових адаптација и цртежа је Милан Младић, члан Удружења стрип аутора и обожавалаца стрипа РС „Девета димензија“ Бања Лука. Сарадња Удружења … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on „Стриповијетка“

Изложба „Српски просвјетитељи“

Наша пријатељи, Српско просвјетно и културно друштво „Просвјета“, поклонили су осам плаката са  изложбе под називом „Српски просветитељи“. Наиме, на неуобичајен начин представили су историјске околности и у хронолошком низу, основне податке из живота и рада српских просвјетитеља. Плакати су у нашој школи постављени на зидовима поред кабинета, те на тај начин су  доступни ширем … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Изложба „Српски просвјетитељи“