browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Daily Archives: May 30, 2019

Такмичење у Мостару

5. 2019. Данас је у Мостару одржано Државно такмичење SPARKreators лиге 2018/19.год. Домаћин је била школа „Силвије Страхимир Крњчевић“. У такмичењу је учествовало 50 школа, а нашу школу је представљао ученик Милош Шкрбић.

Categories: Uncategorized | Comments Off on Такмичење у Мостару

Занимљиво предавање

У амфитеатру Природно-математичког факултета проф. др Лука Ч. Поповић са Астрономске опсерваторије Београд одржао је предавање „Црне рупе и како их посматрати“, на којем су присуствовали и ученици наше школе. Предавање јe организовано у част 100 година од потврде Ајнштајнове теорије релативности.    

Categories: Uncategorized | Comments Off on Занимљиво предавање

Млади географи

У амфитеатру Природно-математичког факултета је 22. маја 2019. године обиљежен Међународни дан биодиверзитета. Организатори овог догађаја били су Природно – математички факултет (СП Екологија и заштита животне средине и СП Географија) и Фонд за заштиту животне средине и енергетску ефикасност Републике Српске. Присутнима су се прво обратили сами организатори, Зоран Лукач (Фонд за заштиту животне … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Млади географи

Учешће на парастосу

У Цркви Успења Пресвете Богородице у Кочићевом вијенцу, данас је служен парастос за 153 погинула српска борца из бањалучких мјесних заједница Кочићев Вијенац, Булевар и Побрђе. Наши ученици и наставници, тим поводом већ традиционално уприличе погодан програм. Ове године ученица Ања Бера пјевала је химну “Боже Правде”, а Нађа Подрић говорила стихове пјесме “Светли гробови” Ј.Ј. … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Учешће на парастосу

Дјечији сајам

Дана, 25. маја, наши ученици од првог до шестог разреда под руководством учитељица Радице Дувњак и Данијеле Туркић су учествовали на Дјечијем сајму који се одржаo у дворани Борик.

Categories: Uncategorized | Comments Off on Дјечији сајам