browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Daily Archives: 05/06/2019

Гласачки дан

Наши „Читалићи“ су у оквиру активности које смо организовали у школској библиотеци, гласали за књигу која им се највише допала. Наш гласачки дан је био 25. маја када је у школској библиотеци врвјело као у кошници.  Гласали су сви ученици наше школе, а највише гласова у конкуренцији од сто књига које су биле на гласачком … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Гласачки дан

Робокидс у нашој школи

На Дан дјечијих постигнућа у нашој школи је гостовао Робокидс- центар за напредну едукацију дјеце и младих, кроз бављење напредним дисциплинама – науком, технологијом, инжењерством и математиком. Робокидс је за наше ученике, њихове родитеље и наставнике уприличио “Дан истраживача”. Сви смо могли да учествујемо у различитим интерактивним експериментима и научним играма, излижби робота, показним радионицама … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Робокидс у нашој школи

Дан ученичких постигнућа

Дан ученичких постигнућа је у Основној школи “Змај Јова Јовановић” обиљежен на посебан начин. Вриједне учитељице су са својим ученицима припремиле пригодан програм, након којег смо наградили најуспјешније ученике и наставнике. Награђене су професорице Радица Дувњак, Свјетлана Лазић и Верица Глиговић. Великим аплаузом од стране ученика и наставника поздрављен је и похваљен школски мајстор Драго … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Дан ученичких постигнућа