browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: September 2019

Креативна радионица руског језика

Дана 26. 9. 2019. године, ученици другог разреда ОШ „Змај Јова Јовановић“, са учитељицом Тином Маџар, присуствовали су креативној радионици руског језика у Народној и универзитетској библиотеци Републике Српске.    

Categories: Uncategorized | Comments Off on Креативна радионица руског језика

„Како да преживи јаје“

Јуче се у организацији „Робокидса“ у нашој школи одржало такмичење под називом  „Како да преживи јаје“. Наиме, ученици су требали да направе од заданог материјала конструкцију која ће сачувати јаје да се не разбије, а које се пушта са висине од неких 5 метара. Такмичило се седам тимова са веома звучним, репрезентативним именима: „Змајевци“ , … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on „Како да преживи јаје“

Безбједност у саобраћају

Данас су у нашој школи припадници МУП-а, ученицима првог разреда, одржали предавање о безбједности у саобраћају.

Categories: Uncategorized | Comments Off on Безбједност у саобраћају

У Републичком хидрометеоролошком заводу

Данас су ученици планинарско – географске секције наше школе са наставником географије Остојом Чергићем посјетили и упознали се са радом Републичког хидрометеоролошког завода. Боравак у овој интересантној установи и стручна објашњења запослених су за наше ученике били веома корисни и надасве занимљиви.

Categories: Uncategorized | Comments Off on У Републичком хидрометеоролошком заводу

МЕЂУНАРОДНИ ДАН ПИСМЕНОСТИ

Међународни дан писмености обиљежава се 8. септембра са циљем да се истакне важност писмености за појединца, заједницу и друштво. Овај важан датум обиљежен је у нашој школској библиотеци са сљедећим програмом: предавање о важности културе писмености у 21. вијеку; његовање и чување ћирилице; квиз знања из српског језика.

Categories: Uncategorized | Comments Off on МЕЂУНАРОДНИ ДАН ПИСМЕНОСТИ

Први дан школе

Ове године смо као и обично приредили добродошлицу ђацима првацима. Наиме, ученици других разреда су са својим учитељицама Добрилом  Милинковић, Данијелом Туркић и Тина Маџар извели програм у којем су игром, плесом и весељем, приказали да прваке у школи чека радост, срећа, пријатељство, али прије свега  марљиво учење и обавезе. Директорица Дијана Богдановић је свим ученицима, наставницима … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Први дан школе