browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Daily Archives: October 5, 2019

Прво мјесто за „перличасту кутијицу за накит“

Факултет за екологију, НУБЛ-а са удружењем Екосфера је по четврти пут организовао наградни конкурс „Отпадом украси, Планету спаси!“ Пред жиријем није био нимали лак задатак, јер су многи радови испуњавали кртеријуме, али пресудне су биле иновативност и креативност. Наша ученица III2 разреда Емилија Рогач је освојила прво мјесто у категорији радова од пластичних флаша и … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Прво мјесто за „перличасту кутијицу за накит“

Посјета РТРС

Ученици VII2 одјељења су данас са својим разредним старјешином Остојом Чергићем посјетили Дом РТРС. Љубазни домаћини су их упознали са радом на програмима, нарочито са техничком подршком, а што је ученике веома занимало.

Categories: Uncategorized | Comments Off on Посјета РТРС

Посјета Геронтолошком центру

Наши ученици у традиционалној посјети Геронтолошком центру у Бањалуци поводом 1. октобра, Међународног дана старијих особа. Било је лијепо и свечано, а било је и суза.

Categories: Uncategorized | Comments Off on Посјета Геронтолошком центру

Дан Музеја Републике Српске

септембра Музеј РС обиљежио је 89 година постојања и тим поводом директорица Дијана Богдановић, библиотекарка Снежана Ђурић и професор географије Остоја Чергић присуствовали су свечаном отварању изложбе „Свети заштитници земље руске“.

Categories: Uncategorized | Comments Off on Дан Музеја Републике Српске

Јесењи излет

Данас су ученици наше школе из предметне наставе били на јесењем излету и посјетили Спомен подручје Доња Градина, гдје им је одржан историјски час. Након тога су посјетили и манастир Моштаницу, а затим су учествовали у спортским активностима и такмичењима.        

Categories: Uncategorized | Comments Off on Јесењи излет

Освојиле прво мјесто

На литерарном конкурсу “Најљепше ријечи мог језика” у организацији Народне и универзотетске библиотеке РС, а поводом обиљежавања Европског дана језиака, у двије категорије побједнице су из наше школе: Данијела Бајић VI1 је освојила 1. мјесто у категорији од IV до VI разреда Софија Благојевић  VIII1 је освојила 1. мјесто у категорији од VII до IX  разреда … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Освојиле прво мјесто