browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Daily Archives: 08/12/2019

Одлазак у Планетаријум

27.11.2019. год. Ученици шестог разреда су са својим одјељенским старјешинама Дренком Лукендић и Александром Марићем посјетили Планетаријум на ПМФ-у у Бањој Луци.  

Categories: Uncategorized | Comments Off on Одлазак у Планетаријум

„Online“ квиз о животу и дјелу Ј. Ј. Змаја

Поводом обиљежавања 186 година од рођења Јоана Јовановића Змаја 4. децембра, ученици предметне наставе су учествовали  у  „online“ квизу са питањима која су се односила на живот и дјело писца чије име носи наша школа. Квиз је иновативно израдила професорица српског језика Верица Глиговић. Ученици су били подијељени у седам група. „Такмичење“ је било неизвјесно … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on „Online“ квиз о животу и дјелу Ј. Ј. Змаја

Квиз знања „Шта дјеца знају о Чика Јови Змају“

Поводом обиљежавања 186 година од рођења нашег истакнутог књижевника Јована Јовановића Змаја у нашој школи се 2. децембра одржао квиз знања „Шта дјеца знају о Чика Јови Змају“. Библиотечка секција коју води Бојана Нунић, у сарадњи са учитељицама Радицом Дувњак и Данијелом Туркић, је у склопу квиза знања представила: лик и дјело Јована Јовановића Змаја … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Квиз знања „Шта дјеца знају о Чика Јови Змају“