browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: January 2020

Школска слава Свети Сава

1. 2020. год. Данас је Савиндан, празник у спомен великог просветитеља – Светог Саве, оца српске државотворности, првог српског архиепископа, утемељивача српске дипломатије, књижевности, законодавства, здравства. У нашој школи овај дан су свечано обиљежили ученици и наставници посебним програмом у коме су показали своју креативност и рад. У једном дијелу приредбе, заједно су ученици и … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Школска слава Свети Сава

Састанак експертског тима

1. 2020. год. Данас је одржан састанак експертског тима наше школе  у пројекту „Школа у срцу заједнице“, а поводом отварања „ Родитељског ћошета“.

Categories: Uncategorized | Comments Off on Састанак експертског тима

Светосавска награда за основце

1. 2020. год. Поводом школске славе Светог Саве градоначелник  Игор Радојичић је данас уручио награде најбољим ученицима из свих 29 основних школа са подручја града. Једна од најбољих  је наша ученица деветог разреда Софија Пајић која се истиче у учењу и владању, хуманости, учешћу у секцијама, успјеху на такмичењима. На свечаности у Банском двору најбољи … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Светосавска награда за основце