browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: March 2021

Прво мјесто на такмичењу из српског језика

Наш ученик, Лука Шипка VII2, освојио је прво мјесто на Општинском такмичењу из српског језика. Честитамо Луки и његовој наставници Стојанки Радановић и желимо им висок пласман на Регионалном такмичењу. Браво Лука!

Categories: Uncategorized | Comments Off on Прво мјесто на такмичењу из српског језика

У гостима Конфучијевом институту

Данас су ученици наше школе, учесници у ликовном конкурсу Конфучијевог института из Кине, са наставницом ликовне културе Свјетланом Лазић и директорицом Дијаном Богдановић,  посјетили Институт и погледали изложбу ликовних радова. Захваљујући радницима Института, нарочито директорици Љиљани Стевић, упознали  су се са занимљивим чињеницама везаним за културу Кине, али и радом Конфучијевог института у Бањој Луци. … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on У гостима Конфучијевом институту

Висок пласман на такмичењу у рецитовању

Елена Васиљевић, ученица IX2 одјељења наше школе, учествовала је на Општинском такмичењу у рецитовању! Наиме, Елена је рецитовала пјесму Ђоке Стојчића „Кажи Мићко, шта си ти мени“ и у јакој конкуренцији освојила треће мјесто. Честитамо Елени и наставници Верици Глиговић! Погледајте  

Categories: Uncategorized | Comments Off on Висок пласман на такмичењу у рецитовању

Школско такмичење у рецитовању

Трудимо се да култура лијепог говорења у нашој школи увијек буде на највишем нивоу. Овог пута су се ученици, али и њихови учитељи, наставници и родитељи, изузетно озбиљно позабавили Школским такмичењем у рецитовању! Честитамо свим учесницима, јер су показали да су прави Змајевци, а Теодору Ранковићу из III1 одјељења, његовој учитељици, Данијели Туркић, те ученици … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Школско такмичење у рецитовању

Осмомартовске честитке

Срећан 8. март из нашег продуженог боравка! Останите здрави!

Categories: Uncategorized | Comments Off on Осмомартовске честитке

Евидентирање дјеце за упис у први разред

Обавјештавамо родитеље да ће стручна служба школе обављати послове евидентирања дјеце за упис у први разред за школску 2020/2021. год. до краја марта 2021.године искључиво путем телефона или имејла  (тел.: 051/431-777; имејл: os003.pedagog.@skolers.org) . Потребни су нам сљедећи подаци: име и презиме дјетета, датум рођења дјетета, име и презиме  родитеља, адреса, контакт телефон. За упис … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Евидентирање дјеце за упис у први разред