browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: September 2021

Сјајно смо се провели у суботу!

Такмичењем у стоном тенису, кинеском калиграфијом и часом борилачких вјештина, завршено је обиљежавање Свјетског дана Конфуцијевих института, који у нашем граду обиљежавамо четврту годину заредом. У кампусу Универзитета у Бањој Луци угошћени су ученици и наставници из школа JU ОШ „Алекса Шантић“, Бања Лука ЈУ ОШ „Змај Јова Јовановић” Бања Лука и ОШ „Иво Андрић“ … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Сјајно смо се провели у суботу!

„Разгледнице из Европе“

Поводом обољежавања Европског дана језика, Народна и универзитетска библиотека Републике Српске, организовала је ликовни конкурс на тему „Разгледнице из Европе“. И ове године ученици наше школе освојили су награде. Ученица Хелена Радуловић IX1 разреда освојила је награду, а Ања Росић IX2 друго мјесто под менторством наставнице Свјетлане Лазић. Том приликом учествовале су у културно забавном … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on „Разгледнице из Европе“

Квиз у оквиру јубилеја „Змајевих сусрета“

Нађа Кебо – IX1, Никола Марчета и Урош Свитлица – IX2, освојили су екипно 3. мјесто, а Нађа Кебо и појединачно 3. мјесто на квизу о животу и књижевном стваралаштву Јована Јовановића Змаја. Квиз је организован у оквиру јубилеја “Змајевих сусрета”. Ријеч је о пројекту који већ 50 година окупља све школе из региона које … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Квиз у оквиру јубилеја „Змајевих сусрета“

Дјеца у саобраћају

9. 2021. Василије Николић, ученик IV разреда наше школе, освојио је 3. мјесто на литерарно – ликовном конкурсу “Деца у саобраћају”. Честитамо Василију и његовој учитељици Бранкици Лукендић.

Categories: Uncategorized | Comments Off on Дјеца у саобраћају

Дан српског јединства, слободе и националне заставе

9. 2021. год. Поводом празника – Дана српског јединства, слободе и националне заставе, наставници националне групе предмета, Татјана Талијан, Стојанка Радановић, Верица Глиговић и Остоја Чергић су у нашој школи припремили низ активности. Сви наставници су један школски час посветили овој теми, а за ученике је у школској зборници организован квиз. Најуспјешнији на квизу су … Continue reading »

Categories: Uncategorized | Comments Off on Дан српског јединства, слободе и националне заставе

Први дан школе

“Здраво, војско оштрих оловака, здраво, колоно ђака у септембарском маршу, ја знам да школска година не траје ни суботу ни петак, већ много више, зато викнимо – УРА ЗА ВЕЛИКИ ПОЧЕТАК!” Д. Л.

Categories: Uncategorized | Comments Off on Први дан школе