browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Посјета Академију умјетности Универзитета у Бањој Луци

Posted by on 04/06/2015

28.05.2015. године чланови Драмске секције наше школе у пратњи наставника Стојанке Радановић и Остоје Чергић су посјетили Академију умјетности Универзитета у Бањој Луци у склопу предвиђене активности саме секције.

Наше мале глумце срдачно су дочекали Марио Ћулум, доцент на предмету Драматургија и Велимир Бланић, доцент на предмету Глума који је некад био ученик Змај Јовине школе.

Приликом обиласка Академије чланови Драмске секције су посјетили студије за монтажу, камерну салу, присуствовали часу на Музичкој академији и успут обишли изложбу студената Студијског програма ликовне умјетности чији радови су изложени у ходницима Академије.

Затим су присуствовали и јавном часу студената глуме 1. године у класи Јелене Костић и Велимира Бланића. Наши ученици су час пажљиво и с одушевљењем пратили што су доказали громогласним аплаузом и широким осмијесима. Многобројна питања малих глумаца о предметима, испитима, глуми, сцени као и наступ ученице Мие Подрић изазвали су симпатије и професора и студената који су обећали да ће их посјетити у школи.

Лијепо дружење и много утисака. Надамо се да ћемо ову посјету више пута поновити.

 

DSC_0075DSC_0079 DSC_0078 DSC_0075 DSC_0070 DSC_0069 DSC_0063 DSC_0059 DSC_0051 DSC_0045

Leave a Reply